Ράκοβιτς: “Πιστεύουμε στους εαυτούς μας”

Ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στο Final 4 της Βαρκελώνης δήλωσε ο Μίλοβαν Ράκοβιτς ο οποίος επισήμανε ότι οι παίκτες της Σιένα πιστεύουν στους εαυτούς τους και έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση
Πρωτάρης και ο ίδιος αν και αισίως διανύει το 26ο έτος της ηλικίας του, είναι έτοιμος για να ζήσει κάθε στιγμή που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: ” Δεν έχω ξαναβρεθεί ποτέ στο παρελθόν σε φάιναλ φορ και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά κάθε μέρα και έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό στην προπόνηση.
Επιβιώσαμε από μία πολύ δύσκολη σειρά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό θα είναι ακόμα σκληρότερος. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έχουμε αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες κάτω από τα καλάθια όπως οι Μάικ Μπατίστ, Άλεκς Μάριτς και Κώστας Τσαρτσαρής οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία από φάιναλ φορ. Είμαι έτοιμος να παίξω απέναντι τους. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση, μάχες και πάθος για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό”.