ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ράιτ στην Game Night: "Ήταν ομαδική νίκη, όχι προσωπική, στόχος το πλεονέκτημα έδρας"

Ράιτ στην Game Night: "Ήταν ομαδική νίκη, όχι προσωπική, στόχος το πλεονέκτημα έδρας"
PRINTSCREEN

Ο Μόουζες Ράιτ έδωσε εύσημα σε όλους τους συμπαίκτες του και ιδίως στους Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR, ενώ τόνισε πως στόχος είναι το πλεονέκτημα έδρας. Αναλυτικά όσα είπε στην Game Night του SPORT24.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR, το στόχο του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs της EuroLeague και τη μονομαχία του με τον Ματίας Λεσόρ μίλησε στην Game Night και τον Βασίλη Σκουντή ο Μόουζες Ράιτ.

"Πήραμε τη νίκη και το συναίσθημα είναι υπέροχο. Όπως είπατε δεν είναι προσωπικό το θέμα, πήραμε μία ομαδική νίκη. Έχουμε εξαιρετικούς πόιντ γκαρντ, όπως ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Τόμας Γουόκαπ. Ήμασταν όλοι μαζί. Όταν βγήκαμε στο δεύτερο μέρος το σκορ ήταν 33-33 και κάναμε τη δουλειά.

Όλοι με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες όταν ήρθα εδώ, οπότε η μετάβαση ήταν εύκολη. Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Απόψε ήμουν πολύ κακός στην άμυνα με αλλαγές. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αμύνομαι όταν αλλάζω στην περιφέρεια. Δεν μου άρεσε η αμυντική μου εμφάνιση.

Ο στόχος είναι το πλεονέκτημα έδρας. Είναι πάντα καλό να έχεις το πλεονέκτημα και τους οπαδούς σου που βρυχώνται, να είναι γεμάτο το γήπεδο. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μας, το πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Να δούμε τι έχουμε στη συνέχεια.

Έτσι είναι το μπάσκετ, μπορεί να κάρφωσα πάνω από τον Λεσόρ, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι υποψήφιος για την All-EuroLeague Team φέτος. Είχε κι αυτός τις φάσεις του και με έβαλε σε πρόβλημα με τα φάουλ σε κάποιο σημείο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης", είπε αναλυτικά ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ