ΟΠΑΠ FINAL 8

Ράιτ: "Μου δίνει κίνητρο ότι οι οπαδοί μας με αποκαλούν θηρίο"

Ράιτ: "Μου δίνει κίνητρο ότι οι οπαδοί μας με αποκαλούν θηρίο"
PRINTSCREEN

Ο Μόουζες Ράιτ δήλωσε ότι του αρέσει ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον αποκαλούν θηρίο, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί για την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin (16/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24) για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, η κάμερα των "ερυθρόλευκων" μίλησε με τον Μόουζες Ράιτ, με τον Αμερικανό σέντερ να ανυπομονεί για τους αγώνες, καθώς και ότι του αρέσει ότι οι φίλοι της ομάδας τον αποκαλούν θηρίο.

Αναλυτικά ο Μόουζες Ράιτ δήλωσε:

Για το γεγονός ότι διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο με την φανέλα του Ολυμπιακό: "Όλοι μου λένε πως είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να μπω στο κλίμα. Είναι εξαιρετική εμπειρία να είμαι εδώ και να συμμετέχω".

Για το γεγονός ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ενθουσιαστεί με τις πρώτες του εμφανίσεις και τι σκέφτεται ο ίδιος: "Είμαι σίγουρα κι εγώ ενθουσιασμένος με το πώς παίζω. Χαίρομαι που είναι και οι οπαδοί ενθουσιασμένοι με αυτό, γιατί έρχονται και άλλοι αγώνες. Όλοι (οι φίλοι του Ολυμπιακού) με αποκαλούν θηρίο για να μου δίνουν κίνητρο και ότι είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να μας υποστηρίξουν οι οπαδοί μας, ώστε να μας βοηθήσουν να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για το Κύπελλο Ελλάδας".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ