ELITE LEAGUE

Ψυχικό - Τρίτωνας: Το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου ημιτελικού του Final Four της Elite League

Ψυχικό - Τρίτωνας: Το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου ημιτελικού του Final Four της Elite League
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME

Δείτε ξανά τις τελευταίες, αγχωτικές φάσεις του πρώτο ημιτελικού του Final Four της Elite League ανάμεσα στο Ψυχικό και τον Τρίτωνα.

Την άνοδο στην Basket League μετά από 44 ολόκληρα χρόνια εξασφάλισε ο Τρίτωνας, ο οποίος επικράτησε με 79-77 του Ψυχικού στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four της Elite League.

Η ομάδα του Μιχελάκου, με ηγέτη στην τελευταία περίοδο τον Νεμάνια Μανοΐλοβιτς, έδειχνε ότι θα έφτανε σε μία πιο άνετη νίκη, μιας και βρέθηκε στο +9 (67-76) στο 37'45". Ωστόσο, το σύνολο του Ρεμεντέλα δεν κατέθεσε τα όπλα και βρέθηκε στο -3 (75-78) 33" πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Κάπου εκεί ο Σέρβος γκραντ του Τρίτωνα πήγε να γίνει από ωραίος, μοιραίος, καθώς κέρδισε δύο φάουλ αλλά έβαλε μόλις 1 από τις 4 βολές για να διαμορφώσει το 75-79 στα 30" για το φινάλε.

Τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα δεν ήταν, όμως, αρκετά για να μπορέσει το Ψυχικό να φτάσει σε μία πιθανή ανατροπή, με τον Σέγκου να σκοράρει 5" πριν από το τέλος και να διαμορφώνει το τελικό 77-79, αφού το τρίποντο που επιχείρησε λίγο πριν ο Παπανικολάου δεν βρήκε στόχο, ενώ ούτε ο Καμπερίδης έβαλε τις δύο βολές που κέρδισε αμέσως μετά.

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ