Ψάχνει τον αντί-Πάντιους

Χωρίς βιασύνη κινείται το Μαρούσι για την αντικατάσταση του Πάντιους. Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ολύμπιας
Το τεχνικό τιμ διευκρίνισε ότι δεν είναι απαραίτητο να αποκτηθεί άλλος κοινοτικός ή Έλληνας παίκτης και έχει ορίσει το συγκεκριμένο ζήτημα ως δευτερεύον.
Η έρευνα αγοράς που γίνεται πάντως αφορά σε παίκτες που αγωνίζονται στη θέση “2” και έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στον άσο αν αυτό χρειαστεί.
Στο μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Νικολάι Πάντιους μέχρι να βρει ομάδα και να λύσει το συμβόλαιό του με τους “κίτρινους”.
Όσο για τον αγωνιστικό τομέα ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ολύμπια το Σάββατο στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής.
Ξανά μαθητές στον Άγιο Θωμά
Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ η ΚΑΕ συνέχισε το πρόγραμμα φιλοξενίας μαθητών. Το ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση ήταν ότι το ματς παρακολούθησαν οι συμμαθητές του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά του Τζαροντ Στίβενσον, γι αυτό στο τέλος ο Αμερικάνος φοργουορντ έγινε το επίκεντρο υπογράφοντας αυτόγραφα.