ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚΚ: “Καταδικάζουμε την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Τζόουνς στον Ναν”

INTIME SPORTS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας την επίθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς στον Κέντρικ Ναν.

Ο πέμπτος τελικός της Stoiximan GBL στιγματίστηκε από το επεισόδιο του Ταϊρίκ Τζόουνς με τον Κέντρικ Ναν και ο ΠΣΑΚΚ εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας το περιστατικό, στεκόμενος απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή βίας!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών, καταδικάζει την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς στον Κέντρικ Ναν.

Τέτοιες συμπεριφορές, δεν αρμόζουν στο ελληνικό μπάσκετ, όπως δεν αρμόζει και η γενικότερη τοξικότητα που επικρατεί.

Είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή βίας, σε όλες τις εκφάνσεις της. Είτε σωματική, είτε λεκτική, είτε ψυχολογική.

Στηρίζουμε τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και τον διάλογο”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ