ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Ο θάνατος του ερασιτεχνικού αθλητισμού, έχει πολλά ονοματεπώνυμα"

Μπάλα και μπασκέτα
Μπάλα και μπασκέτα EUROKINISSI

Για κλειστές πόρτες μιλάει ο ΠΣΑΚ, που με ανακοίνωσή του τα βάζει με τους Μητσοτάκη, Αυγενάκη, Μαυρωτά, Βασιλακόπουλο για το γεγονός ότι οι εθνικές κατηγορίες (πλην της Α1 Γυναικών και της Α2 Ανδρών) παραμένουν κλειστές.

Μια υπεύθυνη απάντηση στο ερώτημα "γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει κλειστός" ζητάει ο ΠΣΑΚ, με ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Τρίτης (27/4). Για μίσος και διακρίσεις κάνει λόγο, καθώς αναφέρει ονομαστικά τους Μητσοτάκη, Αυγενάκη, Μαυρωτά και Βασιλακόπουλο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΠΣΑΚ:

"Είμαστε κράτος δικαίου; Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει την αγανάκτηση του, για την αντιμετώπιση που έχουν οι αθλητές των ερασιτεχνικών σωματείων και οι Ακαδημίες. Ο "θάνατος" του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχει πολλά ονοματεπώνυμα. Κυριάκος Μητσοτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τους λοιμωξιολόγους δεν τους αναφέρουμε διότι όπως έχει αποδειχθεί, απλά εισηγούνται και άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Μπορεί κάποιος να βγει υπεύθυνα και να πει, για ποιο λόγο, ενώ όλα "ανοίγουν" στην Ελλάδα, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει "κλειστός"; Έχουμε στείλει σε όλους αμέτρητους επιστολές και δεν άλλαξε κάτι! Πείτε μας τι άλλο να κάνουμε; Γιατί τόσο μίσος, τόσες διακρίσεις;".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΣΑΚΚ ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ