ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Εβδομαδιαία τεστ στο πρότυπο της Basket League"

Οι παίκτες του Περιστερίου και του Κολοσσού στο τελετουργικό πριν από την έναρξη του αγώνα στη Basket League
Οι παίκτες του Περιστερίου και του Κολοσσού στην πρεμιέρα της Basket League EUROKINISSI

Ο ΠΣΑΚ τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης για το περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης με τον Λευτέρη Αυγενάκη και αναφέρθηκε στην ανάγκη για εβδομαδιαία τεστ για τους αθλητές. Ο Σύνδεσμος ενημέρωσε πως έχει εξασφαλίσει "μια πολύ καλή τιμή" για τους παίκτες.

Ο ΠΣΑΚ αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσης στο περιεχόμενο της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, εκεί όπου κατέστη σαφές πως η απόφαση για διακοπή της αγωνιστικής δράσης σε όλη τη χώρα αποτελεί απόφαση των λοιμωξιολόγων, την οποία υιοθέτησε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Πέραν αυτού, ο Σύνδεσμος ανέφερε πως έχει εξασφαλίσει "μια πολύ καλή τιμή" για τα τεστ των αθλητών, ενώ επεσήμανε πως θέση του αποτελεί να ακολουθήσουν όλοι το πρότυπο της Basket League με εβδομαδιαία τεστ για τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Την κατανόησή του στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε τις προτάσεις του ΠΣΑΚ και μας ενημέρωσε πως ουδεμία θέση έχει ουσιαστικά η κυβέρνηση στην απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τις ακαδημίες. Είναι θέμα των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι ζητούν αυστηρά εβδομαδιαία τεστ για τον κορωναϊό.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες και ότι όλοι εντοπίζουν το πρόβλημα αλλα όχι τη λύση.

Ενημερώνουμε πως ο Σύνδεσμός μας έχει εξασφαλίσει μια πολύ καλή τιμή, προκειμένου να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές. Επίσης, καλεί την ομοσπονδία και τους προέδρους όλων των ομάδων, να πραγματοποιήσουν άμεσα μια τηλεδιάσκεψη, για να συζητήσουν για την καλύτερη δυνατή λύση.

Η δική μας θέση είναι να ακολουθήσουμε το πρότυπο της Basket League και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ οι αθλητές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΣΑΚΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ