ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΣΑΚ: “Έκπληξη για τον Πανελλήνιο”

Για έκπληξη κάνει λόγο ο ΠΣΑΚ που εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας την ένσταση του Πανελληνίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η ΚΑΕ Πανελλήνιος κατέθεσε ένσταση αντικανονικής συμμετοχής του αθλητή Ντικούδη Δημοσθένη στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου 6/12/08 μεταξύ Πανελληνίου-Πανιωνίου.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν με αφορμή την ένσταση αυτή ότι κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ όπως προκύπτει από υπ. αριθμόν 1045 έγγραφο της 10/11/08 του ΕΣΑΚΕ (της συναινέσεως της ΚΑΕ Πανελληνίου προφανώς συμπεριλαμβανομένης) αλλά και σύμφωνης γνώμης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, το άρθρο 60 παρ.5 του κανονισμού πρωταθλήματος 2008-09 της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών θα ερμηνεύεται κατά τρόπο ώστε να αναγνωρίζεται στους Έλληνες καλαθοσφαιριστές δικαίωμα ένταξης στις ΚΑΕ της Α1 μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου όπως ακριβώς συμβαίνει με τους αλλοδαπούς συναδέλφους μας.

Ο Σύνδεσμός μας θα παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης με πολύ ενδιαφέρον. Ελπίζουμε ότι η ΚΑΕ Πανελλήνιος δεν θα υποστηρίξει την ένσταση αυτή”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ