ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Προβλήματα στην Παρτίζαν με Ποκουσέβσκι και Πάρκερ: Τι είπε ο Ομπράντοβιτς

ABA LEAGUE J.T.D/DRAGANA STJEPANOVIC

Αλεκσέι Ποκουσέβσκι και Τζαμπάρι Πάρκερ αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού στην άνετη νίκη της Παρτίζαν επί της Μπόρατς.

Η Παρτίζαν πήρε μία άνετη νίκη επί της Μπόρατς για την ABA League, ωστόσο δύο παίκτες της ομάδας του Βελιγραδίου αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού.

Ο λόγος για τους Αλεκσέι Ποκουσέβσκι και Τζαμπάρι Πάρκερ, για τους οποίος μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα.

“Ο Ποκουσέβσκι χτύπησε στο κεφάλι, δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Πάρκερ τραυματίστηκε στο δάχτυλο και δε φαίνεται καλά, θα δούμε”, ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Όλα αυτά πριν από διαβολοβδομάδα στη EuroLeague, με την Παρτίζαν να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χάποελ (29/10, 20:00) και στη συνέχεια να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (31/10, 21:30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ