ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόβλημα στην σχέση Ρεάλ - Λάσο, αρνείται να μείνει εκτός πάγκων ο Βάσκος τεχνικός

Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI SPORTS

Η σχέση της Ρεάλ Μαδρίτης και του Πάπλο Λάσο βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, αφού οι Μαδριλένοι επιθυμούν να μείνει εκτός μέχρι να πάρει το ιατρικό "ΟΚ" να επιστρέψει στους πάγκους, αλλά ο ίδιος θέλει να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας. Ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης αφήνει ένα δημοσίευμα.

Ήταν 5 Ιουνίου όταν η είδηση ότι ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα σόκαρε όλη την μπασκετική Ευρώπη. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, η Ρεάλ κατέκτησε τον τίτλο, με τον ίδιο να παρακολουθεί το παιχνίδι από κοντά και να αποθεώνεται. Τώρα όμως φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", η Ρεάλ θέλει ο Λάσο να μείνει εκτός πάγκων για ένα ακόμα διάστημα για λόγους υγείας, με την "El Espanol" μάλιστα να πηγαίνει το θέμα ακόμα πιο μακριά και να αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι του πρότειναν να μείνει εκτός έναν χρόνο μετ' αποδοχών. Ο Βάσκος τεχνικός όμως φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη, αφού θέλει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από την αρχή της σεζόν. Και αυτό είναι που έχει δημιουργήσει ένταση.

Με βάση αμφότερα τα δημοσιεύματα, αυτή η διαφωνία των δυο πλευρών έχει φέρει τριγμούς στην σχέση τους, με την "El Espanol" να αναφέρει ότι ο Λάσο σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα! Την ίδια στιγμή, η "Marca" αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν επίσης κάποια άλλα σημεία που έχει φέρει τριβή στην σχέση τους, όπως ο χειρισμός της υπόθεσης Τομά Ερτέλ από πλευράς του Λάσο, αλλά και η διαρροή του προβλήματος υγείας από την πλευρά της Ρεάλ πριν ενημερωθεί η οικογένεια του Βάσκου τεχνικού.

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι κάτι πλέον δεν πάει καλά στην σχέση των δύο πλευρών και μένει να φανεί αν αυτό τελικά θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ένταση ή ακόμα και σε διαζύγιο. Εκτός αν στο τέλος βρεθεί μία λύση που θα τους ικανοποιεί όλους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ