NBA

Πρόβλημα με Λίλαρντ στους Μπλέιζερς, εξακολουθεί να πονάει στους κοιλιακούς

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς 2021 MATT YORK/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με τους Μπλέιζερς να ανακοινώνουν ότι θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τους Νάγκετς. Ανησυχία στο Πόρτλαντ.

Ο Ντέιμιεν Λίλαρντ πονάει και μαζί του πονάνε και οι Μπλέιζερς. Όπως ανακοίνωσε το Πόρτλαντ, ο σταρ της ομάδας δεν θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα της - με αντιπάλους τους Νάγκετς - λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Και εδώ ξεκινάει η ανησυχία.

Οι συγκεκριμένες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν είναι κάτι νέο για τον Λίλαρντ. Για την ακρίβεια, τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό ότι αγωνίστηκε τραυματίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να υποβαθμίζει το θέμα. Όπως φαίνεται όμως, το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό. Και μία ματιά στους αριθμούς του είναι αρκετή για να το καταλάβει αυτό ο καθένας.

Την φετινή σεζόν ο Λίλαρντ έχει 20 πόντους (χειρότερη επίδοση μετά την ρούκι σεζόν του που είχε 19 πόντους μέσο όρο), 4.3 ριμπάουντ και 8.1 ασίστ μέσο όρο με 38% στα σουτ (το χαμηλότερο ποσοστό της καριέρας του), 26.8% στα τρίποντα (το χαμηλότερο ποσοστό της καριέρας του) και 84.1% στις βολές (το χαμηλότερο ποσοστό της καριέρας του) σε 35 λεπτά συμμετοχής, μοιάζοντας με σκιά του εαυτού του, με το πρόβλημα τραυματισμού του να είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έχει παίξει ρόλο.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι τι θα ακολουθήσει για τον Λίλαρντ και τους Μπλέιζερς. Κι αυτό γιατί αν χρειαστεί να μείνει σημαντικό διάστημα εκτός δράσης, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα για το Πόρτλαντ, που έπειτα από 13 αγώνες έχει ρεκόρ 6-7.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ