VIRAL

Πρωτοφανές σκηνικό στο NCAA: Έβγαλαν μεζούρα και διαπίστωσαν ότι η μία γραμμή τριπόντου ήταν μικρότερη από την άλλη

Πρωτοφανές σκηνικό στο NCAA: Έβγαλαν μεζούρα και διαπίστωσαν ότι η μία γραμμή τριπόντου ήταν μικρότερη από την άλλη
PRINTSCREEN

Μεζούρες για να μετρηθεί η απόσταση του τριπόντου στο Moda Center του Πόρτλαντ βγήκαν πριν από το ματς ανάμεσα σε NC State και Texas για τη March Madness του NCAA. Οι δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν παρά το λάθος που διαπιστώθηκε στη μία πλευρά. Η θέση της διοργανώτριας αρχής.

Ένα επικό σκηνικό έλαβε χώρα πριν από τον αγώνα της φάσης Elite Eight της March Madness ανάμεσα στην ομάδα γυναικών του NC State και εκείνη του Texas. Για την ακρίβεια, διαπιστώθηκε πως η απόσταση από την baseline μέχρι τη γραμμή του τριπόντου στο γήπεδο Moda Center του Πόρτλαντ δεν ήταν ίση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μάλιστα, για να εξακριβωθεί το λάθος βγήκαν μέχρι και μεζούρες.

Το NCAA τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης για το περιστατικό, αναφέροντας πως οι προπονητές των δύο ομάδων ενημερώθηκαν για την κατάσταση και επέλεξαν το παιχνίδι να γίνει κανονικά, αντί να περιμένουν να διορθωθούν οι γραμμές στο παρκέ. Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισε πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειας για την αποκατάσταση αυτής της ανωμαλίας πριν από την επόμενη αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο εν λόγω γήπεδο.

TAGS VIRAL NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ