ΕΥΡΩΠΗ

Πρωτοφανείς εικόνες στη Ρουμανία: Παίκτης αποβλήθηκε, έφυγε από το γήπεδο και γύρισε με μεταλλικό κοντάρι

Πρωτοφανείς εικόνες στη Ρουμανία: Παίκτης αποβλήθηκε, έφυγε από το γήπεδο και γύρισε με μεταλλικό κοντάρι

Πρωτοφανείς εικόνες στη Ρουμανία με πρωταγωνιστή τον Κάρελ Γκούζμαν. Ο γκαρντ της Κλουζ αποβλήθηκε μετά από διαμάχη με αντίπαλο παίκτη, έφυγε από το γήπεδο και γύρισε με ένα μεταλλικό κοντάρι. Με την επέμβαση ενός συμπαίκτη του, η ιστορία τελείωσε εκεί.

Μία πραγματικά πρωτοφανής ιστορία εκτυλίχθηκε στη Ρουμανία, στη διάρκεια του παιχνιδιού της Κλουζ με την Οραντέα. Ο γκαρντ της πρώτης, Κάρελ Γκούζμαν, ξέφυγε από τα επίπεδα της λογικής, πριν παρέμβει ένας συμπαίκτης του και σβήσει άμεσα τη φωτιά.

Τι συνέβη; Στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο Νίκολα Μάρκοβιτς συγκρούστηκε (εσκεμμένα) ώμο με ώμο με τον Κάρελ Γκούζμαν, ο οποίος αντέδρασε άμεσα. Ο γκαρντ της Κλουζ σηκώθηκε από το παρκέ και κινήθηκε εναντίον του αντιπάλου του, πριν παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι και σβήσει η φωτιά. Τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο.

Οι διαιτητές τον απέβαλαν βέβαια από το παιχνίδι, με τον ίδιο να είναι εν εξάλλω και να μοιάζει εκτός ελέγχου. Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά μετά από την αποβολή του. Όπως φάνηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, ο 28χρονος γκαρντ έφυγε από το γήπεδο και κατευθύνθηκε προς μια οικοδομή, που βρισκόταν δίπλα από αυτό.

Εκεί φέρεται να βρήκε ένα μεταλλικό κοντάρι, το οποίο πήρε, για να επιστρέψει στο γήπεδο. Πέρασε χωρίς πρόβλημα την ασφάλεια και περπάτησε στους διαδρόμους, πριν γίνει αντιληπτός από έναν συμπαίκτη του, ο οποίος άμεσα τον σταμάτησε και τον προέτρεψε να κάνει πίσω.

Παρόλ' αυτά, το σκηνικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, γεγονός που τον φέρνει σε θέση κατηγορούμενου. Για το θέμα εξέδωσαν μάλιστα ανακοίνωση τόσο η Λίγκα όσο και η Κλουζ, τονίζοντας αμφότερες πως άνοιξε φάκελος για να εξεταστούν όλα τα δεδομένα και να παρθεί η απόφαση για την επικείμενη τιμωρία του.

Όσο για τον Κάρελ Γκούζμαν; Έσπευσε να απολογηθεί δημόσια για τις πράξεις του, κάτι που βέβαια δεν δείχνει ικανό να περιορίσει το μέγεθος της τιμωρίας του.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ