ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και ΚΕΔ μέσω τηλεδιάσκεψης

Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ
Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ INTIME

ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και ΚΕΔ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα που απασχολούν το μπάσκετ, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (21/10), ενώ αποφασίστηκε και η συνεργασία όλων των πλευρών.

Συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης είχαν την Πέμπτη (21/10) μέλη του ΕΣΑΚΕ και της ΚΕΔ ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ ενώ αποφασίστηκε η από κοινού συνεργασία των τριών πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας έγινε σήμερα (21/10) μέσω τηλεδιάσκεψης ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Νίκου Πιτσίλκα και του ειδικού συμβούλου επί θεμάτων Διαιτησίας Χρήστου Χριστοδούλου με την συμμετοχή, επίσης, του προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου.

Στην πρώτη συνάντηση τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ευχήθηκαν στους νέους υπεύθυνους της διαιτησίας καλή επιτυχία στο έργο τους.

Συμφωνήθηκε, επίσης, η συνεργασία όλων των πλευρών (ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και ΚΕΔ) να στοχεύσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ τους, ανανέωσης του ρόλου της διαιτησίας στο επαγγελματικό μπάσκετ και συμβολής στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ