ΙΣΠΑΝΙΑ

Προτεραιότητα της Ισπανίας η παραμονή Σκαριόλο στον πάγκο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Προτεραιότητα της Ισπανίας η παραμονή Σκαριόλο στον πάγκο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια
FIBA

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποτελεί προπονητή της εθνικής Ισπανίας από το 2015 και η πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Ελίσα Αγκιλάρ εξέφρασε σε συνέντευξή της την πρόθεση για παραμονή του Ιταλού τεχνικού για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έχει συνδέσει το όνομά του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας και η πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Ελίσα Αγκιλάρ, σε συνέντευξή της στην AS εξέφρασε την πρόθεση για παραμονή του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της φούρια ρόχα για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αποτελεί προτεραιότητα της ομοσπονδίας η παραμονή του Ιταλού προπονητή, ενώ τόνισε πως είναι πεπεισμένη πως στο τέλος θα επιτευχθεί η συμφωνία.

Θυμίζουμε ότι η Ισπανία είναι μεταξύ των χωρών που θα διοργανώσουν Προολυμπιακό Τουρνουά στις 2-7 Ιουλίου του 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Το είπα από την πρώτη μέρα. Προτεραιότητα είναι ο Σέρτζιο (σ.σ. Σκαριόλο) να είναι προπονητής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Όχι μόνο με την ιδιότητα του προπονητή, αλλά με τη γραμμή που θέτει με τους νέους σε προπονητικό επίπεδο. Ξέρει ποια είναι η πρόθεσή μας και ξέρω επίσης ότι η εθνική είναι πολύ σημαντική για αυτόν. Τώρα είναι περισσότερο θέμα συγχρονισμού. Είμαι πεπεισμένη ότι στο τέλος θα καταλήξουμε σε επιτυχή κατάληξη και θα υπάρξει συμφωνία με τον Σκαριόλο"

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ