Προτάθηκε ο Καλαμπόκης

INTIME SPORTS
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους".
Ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό μπορεί να αποτελέσει μία ποιοτική συμπληρωματική κίνηση για τους “ερυθρόλευκους”.
Ο 34χρονος γκαρντ ξεκίνησε την περυσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια “μετακόμισε” στην Άλμπα Βερολίνου, πραγματοποιώντας καλά ματς με τη φανέλα των Γερμανών.
Προς το παρόν δεν έχει η παραμικρή κίνηση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Μπενετόν Τρεβίζο, Πανιώνιο, Ίκαρο Καλλιθέας, ΠΑΟΚ και Άλμπα Βερολίνου.
Ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας δεν βιάζεται, πάντως να προχωρήσει στην απόκτηση αθλητή που να παίζει στην περιφέρεια, καθώς προέχει η απόκτηση παίκτη στη γραμμή των ψηλών.