STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρόστιμο στη Λάρισα για το πρόβλημα με τον κλιματισμό στο κλειστό της Νεάπολης

Πρόστιμο στη Λάρισα για το πρόβλημα με τον κλιματισμό στο κλειστό της Νεάπολης
INTIME SPORTS

Έπειτα από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Λάρισα πρόστιμο για το πρόβλημα με τον κλιματισμό στο κλειστό της Νεάπολης. Επιπλέον απαλλάχθηκε από κάθε πιθανό παράπτωμα ο Γιώργος Βόβορας.

Με απόφασή του ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΚΑΕ Λάρισα με πρόστιμο ύψους 2 χιλιάδων ευρώ για το πρόβλημα με τον κλιματισμό στο κλειστό της Νεάπολης. Η θερμοκρασία στο κλειστό κατά τη διάρκεια του τέταρτου ημιτελικού ανάμεσα στην Λάρισα και τον Παναθηναϊκό ήταν ακατάλληλη, με την ζέστη να ταλαιπωρεί τους παίκτες αλλά και το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αυτό επισήμαναν και σε δηλώσεις τους μετά από τη λήξη του αγώνα, τόσο ο αρχηγός των πρασίνων, Ιωάννης Παπαπέτρου όσο και ο προπονητής, Γιώργος Βόβορας.

Επιπλέον επιβλήθηκε πρόστιμου ύψους χιλίων ευρώ στην θεσσαλική ομάδα για τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσε. Τέλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας απαλλάχθηκε από κάθε είδους παράπτωμα.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ):

α) για παράπτωμα που αφορά την ύπαρξη κατάλληλης θερμοκρασίας του γηπέδου χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ) και

β) για τα παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.

2. Απαλλάσσεται ο Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ, μέλος Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, του αποδιδόμενου σ’ αυτόν παραπτώματος του άρθρου 18 παρ. 2 Α του Κανονισμού για τον ως άνω αγώνα.

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) και ο Γ. ΒΟΒΟΡΑΣ, προπονητής της ΚΑΕ, από το αποδιδόμενο σε αυτούς παράπτωμα του άρθρου 18 παρ. 2 Α του του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-6-2022".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ