ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόστιμο 4.600 ευρώ στον Ολυμπιακό

INTIME SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 4.600 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο ΣΕΦ στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Σε ένα από τα πιο ήσυχα ντέρμπι των τελευταίων ετών, δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα, για τα οποία θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι γηπεδούχοι τιμωρήθηκαν με συνολικό πρόστιμο ύψους 4.600 ευρώ, για τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη κροτίδων εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“7/06-02-2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) για τα υβριστικά συνθήματα που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€,

β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ και

γ) για τα γεγονότα εντός γηπέδου (καπνογόνο ρίψη κροτίδων εκτός αγωνιστικού χώρου), πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 4-2-2013.

6/06-02-2013 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

1) Απαλλάσσεται η Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ από τις διατάξεις των άρθρων 22 και 37 και

2) Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 2-2-2013″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ