ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόσιντα: “Με δυσκολία μπορούσα να πιστέψω ότι με κάλεσε η Ρεάλ όταν προπονούμουν στην Πεσκάρα με συμπαίκτες από την εθνική”

PRINTSCREEN

Ο Γκαμπριέλε Πρόσιντα μίλησε για τη στιγμή που η Ρεάλ εξέφρασε ενδιαφέρον για εκείνον και δήλωσε ευγνώμων στους πρωταθλητές Ισπανίας για τη μεταγραφή του.

Ο Γκαμπριέλε Πρόσιντα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Ρεάλ εξέφρασε ενδιαφέρον για εκείνον, καθώς βρισκόταν στην Πεσκάρα με συμπαίκτες του από την εθνική Ιταλίας, όπως παραδέχθηκε στο κανάλι των Μαδριλένων μετά τη μεταγραφή του.

Ο 23χρονος γκαρντ δήλωσε ευγνώμων στους “μπλάνκος” για την ευκαιρία που του προσφέρουν και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Σκαριόλο, υπό τις συμβουλές του οποίου ανυπομονεί να αγωνιστεί.

“Στην αρχή, με δυσκολία μπορούσα να το πιστέψω όταν με κάλεσε η Ρεάλ. Προπονούμουν στην Πεσκάρα με μερικούς συμπαίκτες μου από την εθνική ομάδα και ήμουν γεμάτος χαρά. Το μοιράστηκα με την οικογένειά μου. Ήρθε η στιγμή να βρεθώ σε μια μεγάλη ομάδα και να αποκτήσω τη νοοτροπία του νικητή της Ρεάλ, που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Είμαι πολύ περήφανος και ευγνώμων προς τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ ως παίκτης. Πιστεύω ότι εδώ μπορώ να αναπτυχθώ πολύ και στόχος μου είναι να μάθω από τους καλύτερους παίκτες που βρίσκονται εδώ και, φυσικά, από τον προπονητή.

Ο κόουτς Σκαριόλο είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Έχει κερδίσει τα πάντα. Ανυπομονώ να παίξω υπό τις οδηγίες του στο γήπεδο, να ακούω τις συμβουλές του και να δίνω το εκατό τοις εκατό για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους.

Μπορώ να φέρω πολλή ενέργεια, φρεσκάδα και θετικότητα. Η σεζόν θα είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να είμαστε θετικοί. Είμαι νέος και πρέπει να δώσω όλη μου την ενέργεια στην ομάδα. Μου αρέσει να παίζω γρήγορα. Ξέρω ότι και η ομάδα παίζει έτσι, γιατί έχω αγωνιστεί εναντίον της στο παρελθόν.

Θα είναι καλό για μένα να παίζω στον αιφνιδιασμό και ελπίζω να είμαι έτοιμος και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα έχω. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σύστημα του κόουτς Σκαριόλο, να πηγαίνω μέρα με τη μέρα και να πετύχω τους στόχους μου μέσα από την προπόνηση”. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ