ΑΕΚ

Προσφυγή ο Ρογκαβόπουλος για να αποδεσμευθεί από την ΑΕΚ

Ο Ρογκαβόπουλος με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Ρογκαβόπουλος με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Στα άκρα οδηγείται η σχέση της ΑΕΚ με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, καθώς ο παίκτης ετοιμάζει προσφυγή για να αποδεσμευθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Εκτός ομάδας παραμένει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, από τη μέρα που αρνήθηκε να προπονηθεί ζητώντας χρήματα που υποστηρίζει ότι έχει λαμβάνειν από την ΑΕΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν υπολογίζει τον νεαρό περιφερειακό για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου, με τον 19χρονο παίκτη να ετοιμάζεται να προσφύγει στη FIBA για να αποδεσμευθεί από τους κιτρινόμαυρους και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το γυαλί ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ρογκαβόπουλο έχει ραγίσει, η ομάδα θα κάνει και εκείνη τις κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες, το σίγουρο όμως είναι ότι χάνει έναν ακόμη παίκτη εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν, αυτή τη φορά όχι εξαιτίας τραυματισμού, αλλά προβλημάτων στη σχέση, στην καθημερινότητα και στη συμφωνία που είχαν υπογράψει. Το SPORT 24 σας είχε αναλύσει στις 29 Μαρτίου όσα έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές, που πλέον οδεύουν προς το διαζύγιο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρογκαβόπουλος ήταν ο μόνος που δεν πληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η ΑΕΚ προχώρησε στην τακτοποίηση των οφειλών της προς τους αθλητές της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ