EUROLEAGUE

"Προς Βερολίνο το επόμενο Final Four της EuroLeague"

Ο Σέιν Λάρκιν με τη φανέλα της Εφές
Ο Σέιν Λάρκιν με τη φανέλα της Εφές Ⓒ 2019 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Το Final Four της Κολωνίας ολοκληρώθηκε με την Αναντολού Εφές να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης για τη σεζόν 2020-21 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το που θα διεξαχθεί το επόμενο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, το Βερολίνο θεωρείται φαβορί.

Η Αναντολού Εφές αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Final Four της Κολωνίας για τη σεζόν 2020-21, για πρώτη φορά στην ιστορία της και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για την επόμενη έδρα που θα φιλοξενήσει το Final Four.

Λίγες ώρες αφότου επέστρεψε η αποστολή της Εφές στην Κωνσταντινούπολη, ο έγκριτος δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας άναψε φωτιές λέγοντας ότι το Βερολίνο είναι το επόμενο φαβορί για να φιλοξενήσει το επόμενο Final Four της EuroLeague.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτές και αν θα φιλοξενηθεί και πάλι η ημιτελική και τελική φάση σε γερμανικό έδαφος. Θυμίζουμε ότι Final Four έχει διεξαχθεί στο Βερολίνο ήδη δύο φορές, μία το 2009 και άλλη μία το 2016.

"Το Βερολίνο αναμένεται να φιλοξενήσει το Final Four της EuroLeague το 2022, σύμφωνα με πηγές", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ