ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς τον Λο

INTIME SPORTS

O Έισι Λο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου και όλα δείχνουν πως θα απουσιάσει από τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Απίθανο χαρακτηρίζεται το ενδεχόμενο να προλάβει τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (21/5) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Έισι Λο, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τον τραυματισμό που υπέστη στον ημιτελικό του Final-Four της Κωνσταντινούπολης, απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορεί ακόμη να πατήσει καλά το πόδι του, καθώς ο αστράγαλος του δεξιού του ποδιού παραμένει πρησμένος, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να λάβει μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου (19/5) μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο αριστερόχειρας πλέι-μέικερ ακολούθησε ξανά πρόγραμμα αποθεραπείας, κάνει τα αδύνατα-δυνατά ώστε να προλάβει το παιχνίδι, αλλά το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων φαίνεται πως δεν επιθυμεί να ρισκάρει την συμμετοχή του στον πρώτο τελικό, ώστε να μην χειροτερέψει η κατάσταση του, για να παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση στα επόμενα ματς της σειράς.

Να σημειωθεί ότι ο επικρατέστερος για να αντικαστατήσει τον Λο είναι πλεον ο Μιχάλης Πελεκάνος, όπως θα γινόταν και την περασμένη Πέμπτη που ήταν προγραμματισμένος αρχικά ο πρώτος τελικός των play off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ