ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό: Αντιπροσωπεία της ΕΟΚ συναντήθηκε με την διοίκηση του ΣΕΦ για να συζητήσουν ενόψει της υποψηφιότητας της Ελλάδας

OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE
OLYMPIAKOS MONACO EUROLEAGUE ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Με την Ελλάδα να έχει καταθέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει ένα από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά, αντιπροσωπεία της ΕΟΚ συναντήθηκε χθες (5/10) με την διοίκηση του ΣΕΦ για να συζητήσουν για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το κλειστό των Άνω Λιοσίων και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, αφού το ΟΑΚΑ δεν θα είναι διαθέσιμο.

Πριν από μερικές ημέρες η ΕΟΚ κατέθεσε επισήμως αίτημα για να διοργανώσει ένα από τα 4 προολυμπιακά τουρνουά. Με το θέμα να προχωράει, η Ελληνική Ομοσπονδία προχώρησε στο επόμενο βήμα αυτής της διαδικασίας.

Αντιπροσωπεία της ΕΟΚ, λοιπόν, συναντήθηκε χθες (5/10) με την διοίκηση του ΣΕΦ, προκειμένου να συζητήσουν για πιθανά βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν τόσο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όσο και στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (που υπάγεται στο ΣΕΦ), τα δύο γήπεδα δηλαδή που έχουν συμπεριληφθεί στον φάκελο της Ελλάδας.

Όσο για το ΟΑΚΑ; Αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στον φάκελο λόγω των εργασιών που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος της σεζόν. Όπως εξάλλου ανέφερε και ο Αλέξανδρος Τρίγκας στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος και βάσει σύμβασης να επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ τα επόμενα χρόνια για εργασίες στο εξωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ