ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας Πάτρας: Κλεισμένος ο Φράνκαμπ, υπογράφει αν φύγει ο Γκάντι

Προμηθέας Πάτρας: Κλεισμένος ο Φράνκαμπ, υπογράφει αν φύγει ο Γκάντι
EUROKINISSI

Λίγες ώρες μετά από την αποδέσμευσή του από τη Ζενίτ ο Κόνερ Φράνκαμπ αποδέχθηκε σε πρώτη φάση την πρόταση συνεργασίας από Προμηθέα. Προτού ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Αμερικάνου γκαρντ θα πρέπει να λυθεί αυτό του Γκάντι.

Ο Κόνερ Φράνκαμπ (26 ετών, 1.85μ) αποτελεί παρελθόν από την Ζενίτ, με την ρωσική ομάδα να επισημοποιεί το διαζύγιο το πρωί της Τετάρτης (30/3). Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μεριμνήσει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ήξερε για το ενδιαφέρον του Προμηθέα και, αφού τακτοποίησε τα διαδικαστικά της αποδέσμευσής του από τη Ζενίτ, απάντησε καταφατικά στην πρόταση συνεργασίας που του έγινε.

Πρόκειται για μία κίνηση που, εφόσον ολοκληρωθεί, θα ενισχύσει σημαντικά το σύνολο του Ηλία Ζούρου πριν από την τελική ευθεία στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League και ακολούθως στα playoffs. Για να τεθεί σε ισχύ πάντως το συμβόλαιο του έμπειρου Αμερικανού, θα πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία των Πατρινών με τον Αμπντούλ Γκάντι, που πλέον δεν υπολογίζεται.

Την φετινή σεζόν ο Φράνκαμπ είχε 7.8 πόντους και 1.4 ασίστ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ