ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Καθηλωμένος στο Λονδίνο λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, την Κυριακή οι πρώτες διαθέσιμες πτήσεις

Προμηθέας: Καθηλωμένος στο Λονδίνο λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, την Κυριακή οι πρώτες διαθέσιμες πτήσεις
INTIME

Η συμμετοχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην γενική απεργία έχει ως αποτέλεσμα ο Προμηθέας να μένει καθηλωμένος στο Λονδίνο μετά τον αγώνα με τους Λόντον Λάιονς, αφού οι πρώτες διαθέσιμες πτήσεις είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή. Η μισή ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει με πούλμαν. Στον αέρα ο αγώνας με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαρτίου.

Ο Προμηθέας πήρε χθες (15/3) μία σπουδαία νίκη κόντρα στους Λόντον Λάιονς στο Λονδίνο για την 16η αγωνιστική του EuroCup, ωστόσο αυτή η νίκη του βγήκε ήδη... ξινή. Ο λόγος; Οι Πατρινοί μένουν καθηλωμένοι στο Λονδίνο λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην γενική απεργία και η επόμενη πτήση στην οποία υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια είναι προγραμματισμένη για την... Κυριακή (19/3)!

Μετά από τα νέα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί, η μισή ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει οδικώς με πούλμαν (σε ένα ταξίδι 14 ωρών) μέσω Βουλγαρίας αύριο (17/3) και η άλλη μισή όποτε βρεθούν εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο (18/3, 19:15, ERT3) για την 19η αγωνιστική της Basket League, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτά.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ