ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: "Καλούμε τον Παναθηναϊκό σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ"

Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα
Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα EUROKINISSI

Με μία ανακοίνωση που ξεκίνησε με επίθεση προς την απελθούσα διοίκηση της ΕΟΚ, ο Προμηθέας ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να τεθεί από κοινού αίτημα για άρνηση της διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ αν οι "πράσινοι" αποκλείσουν το Λαύριο.

Ο Προμηθέας επιτέθηκε μέσως ανακοίνωσης στην απελθούσα (αλλά και προσωρινή) διοίκηση της ΕΟΚ για τον προ εβδομάδων ορισμό της έδρας του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και ζήτησε την βοήθεια του Παναθηναϊκού.

Οι Πατρινοί έδωσαν συνέχεια στο αίτημα που κατέθεσαν προ ημερών για αλλαγή έδρας, ζητώντας από τον Παναθηναϊκό να σταθεί στο πλευρό τους και σε περίπτωση που οι "πράσινοι" αποκλείσουν το Λαύριο στον δεύτερο ημιτελικό και προκριθούν στον τελικό να κατατεθεί από κοινού αίτημα για αλλαγή της έδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε τη τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματος μας από τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσης του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ