ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Φεύγει ο Γιανγκ, έρχονται οι Χογκ και Τόμασον

Ο Γιανγκ του Προμηθέα κόντρα στο Αμβούργο
Ο Γιανγκ του Προμηθέα κόντρα στο Αμβούργο EUROKINISSI

Αποχωρεί από τον Προμηθέα ο χαρισματικός σκόρερ Τζο Γιάνγκ, με τους Πατρινούς να προχωράνε σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση με τους Ντάστιν Χογκ και Τζο Τόμασον.

Στην πόρτα της εξόδου του Προμηθέα βρίσκεται ο Τζο Γιανγκ, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των Πατρινών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 16 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 6 παιχνίδια της Basket League, αλλά και 23.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ σε 7 συμμετοχές με τους Πατρινούς στο EuroCup, οπότε μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη μπασκετική του στέγη.

Κάπως έτσι ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του βρήκαν τον αντικαταστάτη του Γιανγκ στο πρόσωπο του Τζο Τόμασον (1993, 1,93), ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία είχε 5.1 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 14 παιχνίδια της VTB League.

Στη διεκδίκησή του τις τελευταίας ημέρες φαίνεται πως μπήκε και ισπανική Χιρόνα, όμως ο Αμερικανός προτίμησε να μετακομίσει στην Πάτρα.

Παράλληλα, ο Προμηθέας αναμένεται να ενισχυθεί και στη frontline με την προσθήκη του Ντάστιν Χογκ (1992, 1μ98), ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα τη σεζόν 2015-16 με τη φανέλα της Κηφισιάς, μετρώντας τότε 12.8 πόντους και 8.3 ριμπάουντ σε 26 παιχνίδια. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του 30χρονου φόργουορντ ήταν η ουκρανική Προμετέι.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ