ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: "Χαιρόμαστε που ο Παναθηναϊκός συμφωνεί να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ, τον καλούμε σε τηλεσυνάντηση"

Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα
Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα EUROKINISSI

Ο Προμηθέας απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι αφού οι "πράσινοι" συμφωνούν να μην διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ τους καλούν σε τηλεσυνάντηση για να συναποφασίσουν την έδρα του αγώνα.

Ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Προμηθέα και Παναθηναϊκό συνεχίζεται με αφορμή το γεγονός ότι η έδρα του τελικού του Κυπέλλου (9/5, 20:00) παρέμεινε το ΟΑΚΑ.

Λίγη ώρα λοιπόν μετά την επιθετική ανακοίνωση των "πράσινων", όπου μεταξύ άλλων πρότειναν να γίνει ο τελικός στο ΣΕΦ, οι Πατρινοί απάντησαν με δική τους ειρωνική ανακοίνωση, στην οποία κατέληξαν αναφέροντας ότι από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ζήτησε και αυτός επίσημα την αλλαγή έδρας του τελικού, τότε τον καλεί σε τηλεσυνάντηση για να αποφασίσουν από κοινού σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμας είναι γιορτή γιαυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα...

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γιαυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ