ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προκριματικά Παγκοσμίου: Η Σερβία έκανε τη δουλειά υπό το βλέμμα του Βασίλη Σπανούλη, η Κροατία απειλείται με αποκλεισμό

Προκριματικά Παγκοσμίου: Η Σερβία έκανε τη δουλειά υπό το βλέμμα του Βασίλη Σπανούλη, η Κροατία απειλείται με αποκλεισμό
FIBA

Η Σερβία κέρδισε εντός έδρας την Σλοβακία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τριπλή ισοβαθμία στον Α' Όμιλο -με αυτόν σταυρώνει εκείνος της Εθνικής. Απειλείται με πρόωρο αποκλεισμό η Κροατία, που παραμένει δίχως νίκη.

Η Σερβία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Σλοβακία, κερδίζοντας με σχετική άνεση σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική στην α' φάση των προκριματικών. Υπό το βλέμμα του Βασίλη Σπανούλη, οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς πήραν το θετικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τη νίκη της Λετονίας επί του Βελγίου δημιούργησαν τριπλή ισοβαθμία στις δύο νίκες.

Κάτι που εμμέσως απασχολεί (και) την Ελλάδα, αφού με αυτόν τον όμιλο σταυρώνει στη β' φάση των προκριματικών.

Παρεμπιπτόντως, στις εξέδρες της Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου βρισκόταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος παρακολούθησε την εξέλιξη του αγώνα δίπλα στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Από εκεί και πέρα, η Κροατία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σουηδία, έμεινε στο "μηδέν" στα προκριματικά (0/3) και απειλείται ευθέως με πρόωρο αποκλεισμό, ενώ η Φινλανδία κέρδισε την Σλοβενία (86-76) χάρη στον Σάσου Σάλιν, που έκλεισε το παιχνίδι με 25 πόντους και 7/11 τρίποντα.

Τα αποτελέσματα:

  • Ισραήλ - Γερμανία 67-71
  • Ελλάδα - Τουρκία 72-71
  • Φινλανδία - Σλοβενία 86-76
  • Εσθονία - Πολωνία 75-71
  • Κροατία - Σουηδία 64-70
  • Σερβία - Σλοβακία 75-63
  • Βέλγιο - Λετονία 65-66

Η βαθμολογία στον Α' Όμιλο

  1. Σερβία 2-1
  2. Βέλγιο 2-1
  3. Λετονία 2-1
  4. Σλοβακία 0-3

Η βαθμολογία στον Β' Όμιλο

  1. Ελλάδα 2-1
  2. Τουρκία 1-2
  3. Λευκορωσία 1-1
  4. Μεγάλη Βρετανία 1-1
TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ