VTB LEAGUE

Πρώην των Απόλλωνα, Ρεθύμνου, Λάρισας συνέτριψε τα κοντέρ στη VTB League

Πρώην των Απόλλωνα, Ρεθύμνου, Λάρισας συνέτριψε τα κοντέρ στη VTB League
EUROKINISSI

Απίστευτυ εμφάνιση από τον Άντονι Χίκι, στην εντός έδρας νίκη της Αστανά επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν για την VTB League. Ο Αμερικανός των 180 εκατοστών έγραψε triple-double με σαραντάρα!

Στα 29 του χρόνια, ο Άντονι Χίκι είναι πλέον ένας γυρολόγος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και το απόγευμα της Τρίτης (15/2) έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι ένας πραγματικά διασκεδαστικός παίκτης. Κάποιοι θα τον θυμούνται από τις θητείες του στον Απόλλωνα Πάτρας, στο Ρέθυμνο και στη Λάρισα, κάποιοι σίγουρα θα τον μάθουν μετά από την εξωφρενική εμφάνιση στην εντός έδρας νίκη της Αστανά επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν (87-83).

Ο ύψους 1μ.80 πόιντ γκαρντ σκόραρε 43 πόντους (10/15 δίποντα, 7/13 τρίποντα, 2/3 βολές), μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 11 ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες, έκανε ένα μπλοκ και κέρδισε πέντε φάουλ, για να συγκεντρώσει 50 (!) μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, λίγες μόνο ημέρες μετά από την εντυπωσιακή του παράσταση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε 26 πόντους (8/15 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 1/2 βολές), 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και επτά κερδισμένα φάουλ.

Ο Χίκι είχε παίξει στο Ρέθυμνο για κάτι λιγότερο από 10 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Έχει αγωνιστεί στην πολωνική Γκντίνια, στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στη Γερμανία με την Φρανκφούρτη και στη Ρουμανία με την Βολουντάρι.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ