ΛΑΥΡΙΟ

Πρώην μέλος του Λαυρίου ο υπαξιωματικός Στάθης Κοτρέτσος που ξάπλωσε στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μία γιαγιά στη Θεσσαλία

Πρώην μέλος του Λαυρίου ο υπαξιωματικός Στάθης Κοτρέτσος που ξάπλωσε στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μία γιαγιά στη Θεσσαλία

Viral έγινε ο Στάθης Κοτρέτσος, που ξάπλωσε στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μία γιαγιά σε χωριό της Θεσσαλίας που έχει πληγεί από την κακοκαιρία Daniel. Ο εν λόγω υπαξιωματικός είναι πρώην μέλος της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου.

Μπάσκετ στις ακαδημίες του Λαυρίου έπαιζε ο υπαξιωματικός της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ Μοράβας), Στάθης Κοτρέτσος, που ξάπλωσε στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μια ηλικιωμένη γυναίκα στην προσπάθεια του απεγκλωβισμού της, στο χωριό Κεραμίδι μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Η ομάδα του Λαυρίου ένιωσε περηφάνια για την εξέλιξη ενός δικού της παιδιού και θέλησε να βοηθήσει αυτή την ιστορία να γίνει γνωστή σε ακόμα περισσότερα άτομα.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαυρίου:

"Μεγαλείο ανθρωπιάς. Μεγαλείο ψυχής. Αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Αυτά έρχονται στο μυαλό του καθένα που είδε τη φωτογραφία με τον υπαξιωματικό της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ Μοράβας) να ξαπλώνει στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μια ηλικιωμένη γυναίκα στη προσπάθεια του απεγκλωβισμού της, στο χωριό Κεραμίδι, στον θεσσαλικό κάμπο, μετά τα όσα προκάλεσε η θεομηνία Daniel.

Αυτός ο σύγχρονος ήρωας, αυτός που αναδεικνύει πλήρως με τις πράξεις τον ορισμό του συνανθρώπου είναι ο Στάθης Κοτρέτσος, κάτοικος του Λαυρίου.

Και όχι μόνο αυτό. Πριν αφιερώσει τη ζώη του στον Ελληνικό Στρατό, ως μόνιμο μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων, υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής του Γυμναστικού Συλλόγου Λαυρίου!

Έπαιξε μπάσκετ στις ακαδημίες του Λαυρίου και φυσικά κάθε μέλος της οικογένειας του ΓΣ Λαυρίου αισθάνεται περηφάνια για ένα δικό του “παιδί” που έχει κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να συγκινείται και να αναδεικνύει το δικό του παράδειγμα".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ