ΚΑΟΔ

Προφύλαξε τον Ζάρα

Προφύλαξε τον Ζάρα
INTIME SPORTS

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ American Genetics για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του ΚΑΟΔ American Genetics για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση.

Ο Κώστας Μέξας είχε στην διάθεσή του και τον Θόδωρο Ζάρα, καθώς ο αρχηγός της ομάδας της Δράμας ξεπέρασε την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες μέρες.

Ο αρχηγός του ΚΑΟΔ American Genetics θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό φιλικό με την Καβάλα στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" αγωνίστηκε μόνο ένα δεκάλεπτο για να προφυλαχθεί.

Για την ιστορία η ομάδα της Δράμας είχε κερδίσει με 74-60 έχοντας για απόντα τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Τερόν Τζόνσον. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου και ο δεύτερος βρίσκεται στις ΗΠΑ για την γέννηση του γιου.

Ο Τζόνσον πάντως το πιο πιθανό είναι να μην επιστρέψει στην Δράμα αφού είναι να αποτελέσει παρελθόν μετά την απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη και απομένουν μόνο τα τυπικά.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ