ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πρόεδρος της Παρτίζαν: "Δεν θα κάνουμε ξανά δουλειά με τον Ραζνάτοβιτς, ακόμα και αν είναι ο τελευταίος ατζέντης στον κόσμο"

Πρόεδρος της Παρτίζαν: "Δεν θα κάνουμε ξανά δουλειά με τον Ραζνάτοβιτς, ακόμα και αν είναι ο τελευταίος ατζέντης στον κόσμο"
PRINTSCREEN

Το σκηνικό με την αποχώρηση του Γιαμ Μάνταρ είναι ακόμα στο μυαλό της Παρτίζαν, με τον πρόεδρο της ομάδας να επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειτα να συνεργαστεί ξανά με παίκτη που εκπροσωπεί ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Η ξαφνική αποχώρηση του Γιαμ Μάνταρ από την Παρτίζαν για την Φενέρμπαχτσε λόγω της καθυστέρησης καταβολής ενός μισθού για μερικές ημέρες έφερε την σερβική ομάδα απέναντι στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, κατηγορώντας τον γνωστό ατζέντη για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

Αρκετές εβδομάδες αργότερα, το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί ακόμα την Παρτίζαν - που έχασε έναν βασικό της παίκτη χωρίς να πάρει κάποιου είδους αποζημίωση - με τον Οστόγια Μιχαΐλοβιτς να επιτίθεται ξανά στον Ραζνάτοβιτς, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ξανακάνει δουλειά μαζί του.

"Μπορώ να πω ότι έχουμε τερματίσει τις σχέσεις μας με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς λόγω όσων έγιναν. Όταν έχεις ειλικρινείς προθέσεις, θα συνεργαστείς με κάποιον. Δεν θα κάνουμε ξανά δουλειά μαζί του, ακόμα και αν είναι ο τελευταίος ατζέντης στον κόσμο" ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Παρτίζαν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ο Μάνταρ βγήκε από το συμβόλαιό του με παράνομο τρόπο. Το δικαστήριο θα αποφασίσει για το θέμα. Δεν ήταν ειλικρινής (σ.σ ο Μάνταρ) απέναντι στην Παρτίζαν. Γιατί αφού ήθελε να φύγει, διαπραγματευόταν για νέο συμβόλαιο με εμάς; Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Φενέρμπαχτσε οφείλεται σε αυτά που έκανε με την Παρτίζαν.

Η Παρτίζαν πλήρωσε 250.000 ευρώ buy out (σ.σ στην Χάποελ Τελ Αβίβ) για να τον αποκτήσει. Ήθελα επιστροφή αυτής της επένδυσης. Αυτό που έκαναν ήταν ανήθικο. Μία μέρα λάβαμε ειδοποίηση ότι ο Μάνταρ έλυσε το συμβόλαιό του. Πώς το έσπασε; Δεν μας είπαν κάτι.

Υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που έλεγε ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος αν αργήσουμε μερικές ημέρες να δώσουμε έναν μισθό. Μας έστειλαν ένα e-mail που έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσουμε εντός μίας εβδομάδας αλλιώς θα αποχωρούσε, αλλά έβαλαν κάτι σε αυτό και πήγε στα spam. Αργήσαμε κυριολεκτικά απλώς μερικές ημέρες. Είναι σαν να θέλει κάποιος να σε καλέσει στο γάμο του, έρχεται στην πόρτα σου και πετάει το προσκλητήριο στον φράχτη".

Κλείνοντας, ο Μιχαΐλοβιτς δήλωσε: "Άρχισαν ξαφνικά να ζητούν περισσότερα λεφτά, κάτι που θεώρησα ανήθικο. Είπα να υπογράψουμε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με καλύτερα λεφτά. Αλήθεια πιστεύω ότι ο Μάνταρ δεν είναι κακό παιδί, απλώς λαμβάνει κακές συμβουλές. Δεν φεύγεις έτσι από την Παρτίζαν. Μέχρι τον Απρίλιο τον εκπροσωπούσε άλλο πρακτορείο. Μόλις άλλαξε ατζέντη, ξεκίνησαν και τα προβλήματα".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ