ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρόεδρος Μπάγερν: "Θεόσταλτος ο Τρινκέρι, θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σε παιχνίδι της EuroLeague
Ο Αντρέα Τρινκιέρι σε παιχνίδι της EuroLeague EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο ισχυρός άντρας της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, αφού χαρακτήρισε "θεόσταλτο" τον Αντρέα Τρινκιέρι, εξέφρασε την επιθυμία του οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν της EuroLeague.

Ο Τρινκιέρι οδήγησε για πρώτη φορά την Μπάγερν στα playoffs της EuroLeague και ο πρόεδρος της ομάδας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιημένος από το έργο του Ιταλού τεχνικού. χουμε συμφωνήσει να επικεντρωθούμε στην φετινή σεζόν και είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο αθλητικά. Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που δουλεύει ο Τρινκιέρι, μας ήρθε θεόσταλτος. Απ' ό,τι συμπεραίνω από τις συζητήσεις μας και ο Τρινκιέρι είναι ευχαριστημένος εδώ, του αρέσει πολύ στο Μόναχο. Νομίζω δεν είμαστε οι μόνοι που θέλουμε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία και θα μιλήσουμε σύντομα για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας μας".

Στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής της Μπάγερν, ο Τρινκιέρι κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε ρεκόρ νικών-ηττών στη EuroLeague, (20 νίκες- 13 ήττες), ενώ είναι και η πρώτη φορά που γερμανικός σύλλογος περνάει στα playoffs της διοργάνωσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ