ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Καταγγελία του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα: "Ο Σάβιτς της Παρτίζαν απειλεί τους γηγενείς διαιτητές"

Καταγγελία του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα: "Ο Σάβιτς της Παρτίζαν απειλεί τους γηγενείς διαιτητές"
PRINTSCREEN

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έκανε δηλώσιες στο καλάλι "K1", όπου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι γηγενείς διαιτητές πρέπει να μην αποφεύγουν τον Σάβιτς (GM της Παρτίζαν) και άλλους που τους απειλούν.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, φιλοξενήθηκε στο κανάλι "K1", όπου ένα από τα θέματα της συζήτησης ήταν εκείνο της διαιτησίας.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου, δήλωσε πως οι γηγενείς διαιτητές πρέπει να διευθύνουν ματς στην Σερβία και να μην τρέχουν μακριά από τον Σάβιτς (GM της Παρτίζαν) και άλλους που τους απειλούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόβιτς:

"Οι γηγενείς διαιτητές να διευθύνουν ματς στην Σερβία και να μην τρέχουν μακριά από τον Σάβιτς και άλλους που τους απειλούν συνεχώς. Οι γηγενείς διαιτητές διηύθυναν το Κύπελλο και θα συνεχίσουν να διευθύνουν, ανεξάρτητα από το πόσο κάποιος τους απειλεί. Δεν είναι σοβαρό ότι σε μία χώρα του μπάσκετ, όπως η Σερβία, κάποιος να φέρνει διαιτητές που τρεις από τους εννέα είναι από το εξωτερικό και οι υπόλοιποι είναι από τη Σερβία. Προφανώς θα έιναι ο Μπολτάουζερ, ο Γιαβόρ, ο Πουκλ και άλλοι".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ