STOIXIMAN AEGEANBALL

Πρίντεζης: "Το Stoiximan AegeanBall βοηθάει πολύ την τοπική κοινωνία"

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV
Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του για το Stoiximan AegeanBall που διοργανώνει ο ίδιος στη Σύρο στάθηκε στο πόσο βοηθάει την τοπική κοινωνία και πόσο το αγαπάει ο κόσμος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV για το Stoiximan AegeanBall που διοργανώνει ο ίδιος στη Σύρο και βρίσκονται δεκάδες φίλοι του, πρώην συμπαίκτες του και νυν αθλητές απ' όλους τους χώρους του αθλητισμού στάθηκε στο πόσο βοηθάει το τουρνουά την τοπική κοινωνία και πόσο το αγαπάει ο κόσμος.

Είναι αυτό το επίσημο τέλος στην καριέρα σου;

"Το επίσημο τέλος της καριέρας μου έχει γίνει. Εδώ είναι ένα τουρνουά το οποίο έχει μια άλλη αύρα, μια διαφορετική άποψη. Το αγαπάει πολύ ο κόσμος, βοηθιέται πολύ η τοπική κοινωνία. Τα έχουμε πει και άλλες φορές, έχει αρκετά ωφέλη, οπότε είναι ένα ωραίο διήμερο".

Πως αισθάνεσαι που για σένα υπάρχουν και παίκτες, φίλοι σου, που "επιστρέφουν" για λίγο στην ενεργό δράση όπως ο Διαμαντίδης;

"Τους ευχαριστώ πολύ, είναι όμορφο αυτό που κάνω, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί όλοι ξέρουν πως το καλοκαίρι το να έχεις υποχρεώσεις και να τις αφήνεις για να έρθεις στη Σύρο σημαίνει ότι και κάτι καλό γίνεται και κάτι όμορφο έχει η Σύρος και τα οφέλη αυτού του τουρνουά. Αυτή τη στιγμή θα εξυχρονιστούν δύο παιδικοί σταθμοί, θα φτιαχτεί ένα ΚΑΠΗ, θα γίνει μια μεγάλη δωρεά στο νοσοκομείο της Σύρου, και άλλα μικρά πράγματα για την τοπική κοινωνία".

Τώρα η Σύρος θα σε βλέπει συχνότερα;

"Ναι ξεκάθαρα".

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SPORT24 το οποίο παίρνει μέρος στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ