ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης στη Game Night: "Μεγαλύτερη στιγμή των 20 χρόνων το back-to-back στην EuroLeague"

Πρίντεζης στη Game Night: "Μεγαλύτερη στιγμή των 20 χρόνων το back-to-back στην EuroLeague"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και τη Game Night, για το "αντίο" στην δράση και αυτό που θέλει να κάνει από την στιγμή που κυκλοφορεί ως παλαίμαχος.

Λίγα λεπτά μετά από την απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Πρίντεζης φιλοξενήθηκε στον αέρα της Game Night του SPORT24, μιλώντας στον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την δράση, τις βάσεις που έχουν μπει για τα επόμενα χρόνια, αλλά και αυτό που θέλει περισσότερο να κάνει από... αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Game Night:

Για τα συναισθήματά του: "Ήταν πάρα πολλά χρόνια και νιώθω λίγο περίεργα. Γενικότερα δεν θα άλλαζα κάτι, ακόμη και τις άσχημες στιγμές. Ακόμη κι ότι χρειάστηκε να φύγω για ενάμιση χρόνο. Όλα έγιναν για κάποιον λόγο. Πάντα ήμουν πιο δραστήριο παιδί, δεν είχα την ωριμότητα να σταθώ, αλλά και σωματικά.

Από 15 χρονών όμως, όποτε ερχόμουν στο γήπεδο, ήθελα να δουλεύω και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Στην αρχή δεν μπορούσα να κάνω καν προπόνηση. Μετά ήθελα να παίξω λίγο στα φιλικά, να πάρω λίγο χρόνο στα επίσημα".

Για τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του: "Θα σταθώ στο back-to-back, που πήραμε δύο σερί χρονιές την EuroLeaue. Ήταν μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο. Συνήθως οι ομάδες πρώτα χτίζουν χαρακτήρα με εγχώριους τίτλους, εμείς το πήγαμε διαφορετικά".

Για την αποχώρησή του από την δράση: "Γενικότερα δεν πιέζω καταστάσεις. Όταν παίρνω μια απόφαση, είμαι κατασταλαγμένος.

Από την στιγμή που ήρθε έτσι, είχαμε μια τρομερή ομάδα με χημεία. Ήμασταν φίλοι πραγματικά. Πιστεύω πολύ στη θετική ενέργεια των ανθρώπων και των αποδυτηρίων. Αυτή η ατμόσφαιρα βγαίνει κι έξω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δείχνει ότι έχει μέλλον, που σταματάω και φαίνεται πως υπάρχει μέλλον. Υπάρχει χημεία, πλάνο, υπάρχουν πρόεδροι που αγαπούν την ομάδα.

Χαίρομαι να βλέπω παιδιά σαν τον Βεζένκοβ, τον Σλούκα, τον Παπανικολάου, τον Λαρεντζάκη και όλους να οδηγούν την ομάδα στην κορυφή".

Για τις φανέλες που φορούσαν όλοι με το όνομά του: "Τραγικό! (γελάει) Τους είχα πει ότι θέλω να περάσει όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα. Είμαι και ευαίσθητος, με πιάνουν οι ευθαισθησίες μου, που λέει κι η Γάρμπη.

Μου το έκαναν σαν έκπληξη, οπότε τους ευχαριστώ πολύ".

Για το ποιος είναι ο αντικαταστάτης του σε επίπεδο τρέλας: "Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του. Ο Παπανικολάου που θα είναι μετά, πιστεύω, έχει κάτι να δώσει. Είναι στην κατάλληλη ηλικία για να ηγηθεί".

Για την επόμενη μέρα του ιδίου: "Δεν έχω σκεφτεί κάτι, θέλω να ξεκουραστώ τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Οι αθλητές έχουμε μια ευχή και κατάρα, αν βγούμε ένα βράδυ, έχουμε τύψεις για τρεις ημέρες. Πάντα είχα το μυαλό μου στο μπάσκετ. Θέλω να το χαρώ λιγάκι".

Δείτε την Game Night για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τον Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ