ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Πολλά τα θεωρούμε δεδομένα, χωρίς να είναι"

Πρίντεζης: "Πολλά τα θεωρούμε δεδομένα, χωρίς να είναι"
EUROKINISSI

Να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά από το τέλος της καριέρας του, χωρίς να τον ενδιαφέρει ο ρόλος που θα πάρει, θέλει ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως δήλωσε στα κανάλια Novasports.

Χαρούμενος για την εμφάνισή του, χαρούμενος για το αποτέλεσμα, χαρούμενος γενικώς, ο Γιώργος Πρίντεζης απόλαυσε τη βραδιά και το 1-0 επί της Μονακό στα playoffs της EuroLeague, αποτέλεσμα για το οποίο είχε σημαντική συμβολή χάρη στους 12 πόντους που πέτυχε. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε μετά από το τέλος του αγώνα στα κανάλια Novasports, λέγοντας πως θέλει να μείνει στην ομάδα και μετά από το φινάλε της τεράστιας καριέρας του, χωρίς να τον ενδιαφέρει ο ρόλος που θα πάρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

"Πριν από λίγα χρόνια λέγαμε πόσο ευλογημένοι ήμασταν που παίζαμε κάθε χρόνο στα Final Four. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, γιατί η ομάδα δεν ήταν καλά. Αγαπάμε το μπάσκετ στην Ελλάδα και πολλά τα θεωρούμε δεδομένα, όμως τίποτα δεν είναι, βλέπεις ομάδες να αποκλείονται έχοντας ξοδέψει πολλά εκατομμύρια. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και θέλω να είμαι εδώ, ανεξάρτητα από τον ρόλο που θα έχω. Είναι τιμή μου και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Το σωματικό κομμάτι είναι πιο σημαντικό από το ψυχολογικό, γιατί όταν τα 20 λεπτά γίνονται επτά ή οκτώ, πρέπει να κάνεις περισσότερη προπόνηση. Ο κόσμος και το γήπεδο ήταν σε καταπληκτική κατάσταση, μας έχουν δώσει πολλή ενέργεια όλη τη χρονιά. Ο Σπανούλης ξέρει πόσο χαίρομαι για εκείνον, ξέρουμε πως ό,τι κατάφερε, το κατάφερε με το σπαθί του, δεν του χαρίστηκε τίποτα στη ζωή. Ο χαρακτήρας του βοήθησε να χτιστεί αυτή η ομάδα, όπως και πολλοί παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ