ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Περίεργο, ιδιαίτερο και μοναδικό συναίσθημα να επιστρέφεις στο ΣΕΦ"

BASKET LEAGUE 2022-2023 /  -  (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / - (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε για πρώτη φορά στο ΣΕΦ ως θεατής, εξηγώντας πώς ένιωσε το βράδυ της Κυριακής 16 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Πρίντεζης κάθισε στις court seats του ΣΕΦ, για πρώτη φορά ως θεατής, σε αγώνα του Ολυμπιακού -κόντρα στο Περιστέρι Ένιωσε λίγο αμήχανα στην αρχή, αλλά στην πορεία συνήθισε το νέο ρόλο του, εξηγώντας στην κάμερα της ΕΡΤ πώς ένιωσε στη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Περίεργο, ιδιαίτερο συναίσθημα, μοναδικό. Περίεργο γιατί ενώ έχω έρθει ίσως χιλιάδες φορές εδώ για να κάνω προπόνηση, αλλά δεν έχω ξανάρθει από αυτή τη θύρα στο γήπεδο. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που είδα την παλιά μου ομάδα, ειδικά όταν βρίσκεται σε μια τόσο όμορφη κατάσταση. Χαίρομαι όμως και για τον Μπίλι, που έχει φτιάξει ένα πολύ όμορφο σύνολο. Κάποια πράγματα είναι αμοιβαία και όμορφα.

Πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος, να ξέρεις πότε κλείνει ένας κύκλος. Δεν θεωρώ πως είχα να δώσω κάτι άλλο. Θεωρώ πως το είχα τερματίσει. Με σεβασμό προς την ομάδα και τον εαυτό μου. Αυτό που είχα να κάνω το έκανα. Τελείωσα με έναν πολύ όμορφο τρόπο, που θα τον έχω πάντα στην σκέψη μου.

Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα φέτος, πολύ σωστές και στοχευμένες μεταγραφές. Να έχουν την υγειά τους τα παιδιά. Πέρσι δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Είναι σημαντικό να έχει υγεία η ομάδα, για να κάνει πάλι όμορφα πράγματα.

Πολύ σωστή και ορθή η επιλογή του κόουτς (για τον Άλεκ Πίτερς). Όταν ξεκουράζεται ο Σάσα Βεζένκοβ, μπορεί να έχει μια συνεχόμενη ροή. Θεωρώ πως είναι μια πολύ σωστή και καλή επιλογή, μπορεί να ταιριάξει πολύ εύκολα στη χημεία της ομάδας.

Προς το παρόν θέλω να αδειάσω, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, να απολαύσω πράγματα που δεν μπορούσα καθ' όλη τη διάρκεια της μπασκετικής ζωής μου. Όταν είσαι εδώ, οφείλεις να είσαι στο 100% επαγγελματίας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ