STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο Stoiximan Aegeanball Festival: "Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο Βεζένκοβ πήρε δύσκολη απόφαση"

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο Stoiximan Aegeanball Festival: "Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο Βεζένκοβ πήρε δύσκολη απόφαση"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Stoiximan Aegeanball Festival έχει εξελιχθεί σε θεσμό τα τελευταία χρόνια στη Σύρο όπου διεξάγεται το τουρνουά μπάσκετ 3x3 και κάθε χρόνο φιλοξενούνται μεγάλα ονόματα του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το Stoiximan Aegeanball Festival διεξάγεται για ακόμα μία χρονιά στη Σύρο, με μεγάλα ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ να τιμούν το τουρνουά 3x3 με την παρουσία τους.

Ο εμπνευστής της διοργάνωσης, Γιώργος Πρίντεζης, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για το φετινό τουρνουά, κάνοντας αναφορά και στον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" λόγω της παρουσίας του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή γενικότερα στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά μέσω τέτοιων event να βλέπουν παίκτες που δεν μπορούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το νησί έχει πολύ όμορφη ενέργεια και όσοι έρχονται περνούν ένα πολύ όμορφο τριήμερο. Το event έχει πάρα πολλούς σκοπούς όχι μόνο μπασκετικούς, αλλά και κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς.

Πέραν του ότι είναι ένα πάρα πολύ όμορφο νησί για διακοπές, γίνεται και σε μένα πιο εύκολο γιατί δεν χρειάζεται να ζορίσω κανέναν για να έρθει . Γνωρίζουν πάνω κάτω ποια είναι τα οφέλη του event, έχει βοηθηθεί πολύς κόσμος στο νησί.

Εκεί που είναι είναι πολύ καλά, νομίζω είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι πάρα πολύ καλός φίλος. μιλούσαμε πολύ τις τελρυταίες μέρες. Πήρε μία για πολλούς εύκολη απόφαση, αλλά για εκείνον πολύ δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Του είχα πει ότι αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και αν πάρεις αυτό που αξίζεις εύχομαι να μην είιαι στο τουρνουά".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ