ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης, Μήτογλου, Γιαννόπουλος συμφώνησαν: "Λίγος ο χρόνος προετοιμασίας, τιμή η Εθνική"

Ο Γιώργος Πρίντεζης στη media day της Εθνικής Ελλάδας πριν από το τουρνουά Ακρόπολις 2021
Ο Γιώργος Πρίντεζης στη media day της Εθνικής Ελλάδας πριν από το τουρνουά Ακρόπολις 2021 EUROKINISSI

Για το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά μίλησαν Γιώργος Πρίντεζης, Ντίνος Μήτογλου και Χάρης Γιαννόπουλος.

Για την τιμητική πρόσκληση στην εθνική ομάδα, για τις ελάχιστες ημέρες προπονήσεων με φουλ ρόστερ, αλλά και για το κίνητρο που έχουν για να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά, μίλησαν στην media day της Πέμπτης (17/6) οι Γιώργος Πρίντεζης, Ντίνος Μήτογλου, Χάρης Γιαννόπουλος.

Γιώργος Πρίντεζης: "Πάντα η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ιδιαίτερη, γιατί κάποιοι παίκτες δεν έχουν τελειώσει, κάποιοι έχουν τελειώσει νωρίτερα και η δουλειά για τον προπονητή είναι δύσκολη καθώς με μόλις μερικές προπονήσεις καλούμαστε να παίξουμε παιχνίδια τα οποία θεωρητικά είναι νοκ άουτ. Όλοι μας έχουμε μεγάλο κίνητρο και ευελπιστούμε να προκριθούμε γιατί η Ολυμπιάδα είναι ίσως η μεγαλύτερη εμπειρία για κάθε αθλητή, είχα την ευλογία να βρίσκομαι σε μία το 2008. Μακάρι να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, παρά το γεγονός που έχουμε λίγες μέρες και να πάμε στον Καναδά για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Ντίνος Μήτογλου: "Πιστεύω είναι τιμή για κάθε παίκτη να βρίσκεται στην Εθνική, όλες οι υποχρεώσεις των παικτών από τις ομάδες τους έχουν τελειώσει οπότε μπορούμε να προπονηθούμε επιτέλους σαν ολόκληρη ομάδα. Όπως είπε ο κόουτς αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα τραυματισμών, αρκετοί παίκτες είναι εκτός και δεν έχουν ακόμα τη δυνατότητα να προπονηθούν. Τώρα έρχονται δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να προετοιμαστούμε για το Ακρόπολις το οποίο είναι ένα καλό τεστ να δείξουμε τι ομάδα είμαστε και φυσικά μετά να προετοιμαστούμε να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε στο Προολυμπιακό".

Χάρης Γιαννόπουλος: "Όπως είπαν και τα παιδιά, ο χρόνος ήταν πολύ λίγος, κάποια παιδιά είχαν και επίσημα παιχνίδια και άργησαν να ενσωματωθούν. Οι προπονήσεις είναι πολύ εντατικές, ο ρυθμός είναι πολύ δυνατός και όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αφομιώσουν όσα θέλει ο κόουτς ώστε να πάει η εθνική ομάδα στον Καναδά και να διεκδικήσει αυτό που θέλει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ