STOIXIMAN AEGEANBALL

Πρίντεζης για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022: "Όσο αντέχω, θέλω να το κάνω"

Πρίντεζης για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022: "Όσο αντέχω, θέλω να το κάνω"
INSTAGRAM.COM/AEGEANBALLFESTIVAL/

Την Τετάρτη άνοιξε η αυλαία του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 που θα φιλοξενηθεί και εφέτος στη Σύρο χάρη στη σχετική πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη.

Με τη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε την Τετάρτη στην Ερμούπολη της Σύρου άνοιξε η αυλαία του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 (6-10 Ιουλίου).

"Όσο αντέχω θα ήθελα να το κάνω. Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά το τουρνουά δεν γίνεται για προσωπικό συμφέρον ή δημόσιες σχέσεις. Γίνεται για να προαχθεί ο αθλητισμός, να δει ο κόσμος τη Σύρο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο οικοδεσπότης του λαμπερού μπασκετικού ραντεβού, Γιώργος Πρίντεζης.

Μαζί του στο πάνελ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Νικόλαος Λειβαδάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Λεονταρίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Progame, Γιάννης Λάσκαρης, ο Υπεύθυνος του Αγωνιστικού Προγράμματος, Μάικ Φουντεδάκης και ο Vice President της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντακόπουλος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Μυρτώ Τσιτσιού.

Στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 ο κόσμος πρόκειται να απολαύσει από κοντά μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Γιάννη Μπουρούση, τον Σάσα Βεζένκοφ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον Δημήτρη Μωραϊτη, τον Δημήτρη Κατσίβελη, τον Χρήστο Σαλούστρο, τον Γιάννη Αθηναίου, τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Νίκο Γκίκα. Όπως και ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Παράλληλα, Έλληνες Ολυμπιονίκες θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη Σύρο. Παρόντες πρόκειται να είναι οι Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιαννιώτης και η Βασιλική Μιλλούση.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το SPORT24 το οποίο θα πάρει μέρος στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022.

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου:

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ