ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Φεύγω γεμάτος, τα έδωσα όλα, γόνατα, μέση, πήρα όμως και πολλά"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό | 17 Ιουνίου 2022
Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό | 17 Ιουνίου 2022 EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό τόνισε πως φεύγει γεμάτος και χαρούμενος για όσα έδωσε και όσα πήρε στους "ερυθρόλευκους".

Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό τόνισε πως φεύγει γεμάτος και χαρούμενος για όσα έδωσε και όσα πήρε στους "ερυθρόλευκους".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ:

"Όταν νοιώθεις πως σε αγαπάνε αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μια όμορφη στιγμή και ευχαριστώ τους πάντες μέσα από την καρδιά μου".

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση του να αποχωρήσει:

"Όχι δεν θα το έλεγα, αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει είναι ότι γνωρίζω που πρέπει να σταματήσω. Ήταν μια απόφαση που την είχαν πάρει καιρό αλλά δεν ήθελα να το ανακοινώσω. Ένιωθα καλά ίσως μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα αλλά και εγώ τα έχω δώσει όλα πράγματικά και φεύγω γεμάτος. Τα έδωσα όλα, γόνατα, μέσες και τελείωσα αλλά πήρα και πολλά".

Το αφιερώνουν σε σένα όλοι στον Ολυμπιακό εσύ που το αφιερώνεις;

"Υπάρχουν τρεις άνθρωπο που τους αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρουν δεν έχουν ανάγκη να τους το πω. Αν μιλήσουμε για τους υπόλοιπους με πάνω από είκοσι χρόνια εδώ θα πρέπει να κάτσουμε και να μετράμε".

Κάτι που θα σου μείνει:

"Όλες οι στιγμές είναι ωραίες. Οι καλές στιγμές και οι επιτυχίες κάνουν φιλάθλους οι κακές φτάχνουν οπαδούς. Έχω ζήσει μαγικές στιγμές, Χαίρομαι που ήμουν εδώ σε όλη μου τη ζωή και τα έδωσα όλα".

Για το τι έχει πει στους Παπανικολάου - Σλούκα;

"Τους τα έχω πει αυτά που θέλω να τους πω. Τα παιδιά τα αγαπάω, το αξίζουν. Η ομάδα είναι καλή και έχει μέλλον. Με όλα τα παιδιά έχουμε ζήσει πολλές στιγμές αυτά που τους έχω πει τα ξέρουν καλύτερα. Αν θεωρούν κάτι σωστό ας το κρατήσουν".

Δείτε την Game Night για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τον Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ