Πρίντεζης: “Έχουμε πολλά χιλιόμετρα…”

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του και ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πολλά ακόμα χιλιόμετρα να διανύσουν. Τι ευχήθηκε στην ομάδα του
Ο άσος του Ολυμπιακού είναι πλέον από τους πιο παλιούς στην ομάδα, μαζί με τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Βασίλη Σπανούλη και αυτό που ζήτησε είναι άπαντες να έχουν την υγεία τους.
Στις δηλώσεις του μετά την επιστροφή της ομάδας από το Λιτόχωρο όπου έδωσε τα δύο πρώτα του φιλικά, ο Πρίντεζης τόνισε δύο φορές ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας θα πρέπει όλοι να είναι υγιείς.
“Το πρώτο και πιο κοπιαστικό μέρος της προετοιμασίας τελείωσε και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι γυρίσαμε όλοι υγιείς”, σχολίασε ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ και συνέχισε:
“Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε τη φιλοσοφία που θέλει ο κοουτς να έχει η ομάδα. Ακόμα είμαστε στην αρχή και έχουμε ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσουμε. Αρκεί να μείνουμε όλοι υγιείς”.