ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας ο τραυματισμός του Νέντοβιτς"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο
Ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο EUROKINISSI

Ο τραυματισμός του Νέντοβιτς ήταν το μοναδικό πράγμα που είχε στο μυαλό του ο Δημήτρης Πρίφτης όπως δήλωσε με τη λήξη της αναμέτρησης του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα το Λαύριο σε ένα ματς που ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχώρησε τραυματίας και αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σχολίασε ο τεχνικός των πράσινων, Δημήτρης Πρίφτης, καθώς όπως τόνισε μόνο αυτό είχε στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή:

"Ναι αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι ο τραυματισμός του Νέντοβιτς. Έχουμε αρκετά προβλήματα και ένα τέτοιο ακόμη δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε, έχουμε και τις ιώσεις".

Για την αναμέτρηση: "Ξεκινήσαμε καλά, τους δώσαμε κάποια σουτ. Έπαιξε όμορφα το Λαύριο, έπαιξε καλά. Κερδίσαμε αυτό έχει σημασία, προχωράμε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα".

Για την εμφάνιση του Τζέρεμι Έβανς: "Ήταν εξαιρετική".

Λίγο αργότερα, στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ σημείωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, όπως κι οι συνθήκες που παίξαμε. Το λέω λόγω των προβλημάτων που είχαμε, δεν το λέω ως δικαιολογία. Κερδίσαμε κι αυτό έχει σημασία. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, θα θέλαμε να βελτιώσουμε τη θέση μας στην EuroLeague και την απόδοσή μας. Δυστυχώς έχουμε κάποιες απώλειες να διαχειριστούμε, το οποίο δεν είναι πολύ εύκολο. Θα το κάνουμε όμως".

Όταν ρωτήθηκε για την υγεία του Νεμάνια Νέντοβιτς, απάντησε: "Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι γι αυτό. Είναι ακόμη ζεστό το πόδι του. Είναι ξεκάθαρο πως έχει γυρίσει. Ας αφήσουμε τους γιατρούς να το δουν, αύριο θα έχουμε ενημέρωση".

Ενώ σε ερώτηση για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Οκάρο Γουάιτ εν όψει Άλμπα είπε: "Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Οκάρο είναι ακόμη κλινήρης, ενώ ο Ιωάννης ταλαιπωρήθηκε πολύ και αυτή την στιγμή το κορμί του δεν είναι σε συνθήκη που θα έπρεπε για να παίξει, όπως θα έπαιζε. Δεν ξέρω καν αν θα είναι στο παιχνίδι της Παρασκευής. Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα, κάνει αερόβιο πρόγραμμα για να βελτιώσει τις ανάσες του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ