ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Στόχος μας το κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα INTIME

Τρεις στόχους έθεσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά από την ήττα στο Παλάου Μπλαουγκράνα: το κύπελλο, το πρωτάθλημα και την ανάδειξη των Μαντζούκα - Αβδάλα.

Δεν ήταν ευχαριστημένος από την διαφορά, αλλά ήξερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο το βράδυ της Πέμπτης (3/2) στη Βαρκελώνη. Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε πως πλέον στόχος των πράσινων είναι το κύπελλο (18-20/2 το Final Four) και το πρωτάθλημα, μαζί με την ανάδειξη των δύο νεαρών αθλητών, του Λευτέρη Μαντζούκα και του Νεοκλή Αβδάλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Θέλουμε να αλλάξουμε, θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα, απλώς απόψε ήρθαμε με απουσίες που μας κόστισαν. Πρέπει να το βάλουμε κι αυτό στη συζήτηση. Πρέπει να συνεχίσουμε για το καλύτερο, η σεζόν είναι μεγάλη. Δεν δεχόμαστε τις ήττες, απογοητευόμαστε από αυτές. Φυσικά προσπαθούμε και παλεύουμε, φυσικά μας πονάει η αποψινή διαφορά. Πρέπει να μας γίνει μάθημα, ειδικά το επίπεδο της δύναμης με την οποία παίζει η Μπαρτσελόνα.

Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες μέχρι το Κύπελλο που είναι ένας από τους στόχους μας. Έχουμε ευκαιρίες για να δώσουμε περισσότερο χρόνο στους νεαρούς μας, στον Μαντζούκα και στον 15χρονό, τον Αβδάλα. Η χρονιά είναι δύσκολη, πρέπει να βάλουμε κι άλλους στόχους. Θα το κάνουμε, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε και ένα υψηλό επίπεδο, για να πάρουμε τους δύο εγχώριους τίτλους, το κύπελλο και το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ