ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Παίξαμε με ανορθόδοξα σχήματα"

Πρίφτης: "Παίξαμε με ανορθόδοξα σχήματα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε ως ανορθόδοξα τα σχήματα που χρησιμοποίησε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό, δεδομένων των προβλημάτων.

Τα πολλά προβλήματα στην περιφέρεια υποχρέωσαν τον Δημήτρη Πρίφτη να διαφοροποιήσει αρκετά την τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ξεκίνησε με τον Λεωνίδα Κασελάκη στο "2" και τον Οκάρο Γουάιτ στο "3" σε μια προσπάθεια να γεμίσει τα υφιστάμενα κενά. Σε αυτό στάθηκε κιόλας μετά το τέλος του αγώνα.

"Ήταν παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών για μας, με το ρόστερ που κατεβήκαμε. Όπως βλέπετε, έχουμε συνεχώς προβλήματα τραυματισμών και κορονοϊού. Δυστυχώς αυτό έχει δημιουργήσει μια έλλειψη στα γκαρντ. Σήμερα παίξαμε με πολλά διαφορετικά σχήματα, λίγο ανορθόδοξα. Γι αυτό ίσως η λειτουργία μας δεν ήταν πολύ καλή. Στο τέλος παίξαμε καλά στην άμυνα, κυριαρχήσαμε αμυντικά πιστεύω. Δεχθήκαμε μόνο, αν δεν κάνω λάθος, 7 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί. Έγινε πραγματική προσπάθεια από τα παιδιά, γι αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Ο Ιωνικός ήταν πολύ αξιόμαχος και έπαιξε πολύ καλά" είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Λευτέρη Μαντζούκα, απάντησε: "Ήταν αρκετά καλός, έβαλε ένα καθοριστικό σουτ. Ήταν θετικός, πρέπει να παίζει σε αυτά τα παιχνίδια. Κλήθηκε να βοηθήσει την ομάδα κι αυτό έκανε. Απλά εμείς είχαμε ενάμιση παίκτη στον άσο, που δεν είναι καθαρός άσος. Ο Λεωνίδας Κασελάκης έπαιξε στο "2" και ο Οκάρο Γουάιτ στο "3". Μόνο στο "5" ήμασταν καλά. Ελπίζω να είμαστε υγιείς στην πορεία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ