ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Μπορώ να πω πολλά, αλλά προτιμώ να τα συζητήσω με την ομάδα"

Ο Πρίφτης στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα
Ο Πρίφτης στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν απογοητευμένος στην press conference μετά τη συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα, χρησιμοποιώντας μερικές μόνο προτάσεις για να περιγράψει όσα (δεν) έγιναν στην Aleksandar Nikolic Hall.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν απογοητευτικός στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του στην EuroLeague. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε πολλά να πει, αρκέστηκε σε μερικές μόνο προτάσεις, δείγμα της απογοήτευσης και του εκνευρισμού του.

"Προφανώς είναι μια πολύ άσχημη, ίσως η χειρότερη βραδιά για μας. Είναι πολύ ντροπιαστικός ο τρόπος που παίξαμε απόψε. Μπορώ να πω πολλά πράγματα, αλλά προτιμώ να τα συζητήσω με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός, κι εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε. Σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα, είναι ένας δύσκολος συνδυασμός" δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρασίνων.

Ενώ σε ερώτηση για την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς και τη σημασία αυτής, απάντησε: "Νομίζετε πως ένας παίκτης μπορεί να καλύψει αυτή τη διαφορά; Ένας δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του, είναι ομαδικό το θέμα. Είναι ποιοτικός, έχει ταλέντο, αλλά μόνο ένας δεν μπορεί να κάνει τα πάντα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ