ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Κάτι μας λείπει και χάνουμε"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις
Ο Δημήτρης Πρίφτης στο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν είχε το "κάτι παραπάνω" προκειμένου να φύγει νικητής από τη Ζάλγκιρις.

Στη Zalgirio Arena, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε τις τέσσερις σερί ήττες στην EuroLeague. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως "ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, η Ζάλγκιρις είχε τον έλεγχο. Εμείς ήμασταν κοντά, το προσεγγίσαμε σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, κάποιες κατοχές ήταν κακές για μάς κι εκεί η Ζάλγκιρις ξαναβρήκε ρυθμό. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω για να πάρουμε τον έλεγχο και να κερδίσουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι, εννοείται πως είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για πολλή σκέψη", ενώ σε ερώτηση για τα στοιχεία που λείπουν από την ομάδα του, απάντησε:

"Δεν είναι μόνο ένα ή δύο πράγματα. Πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Προφανώς μάς λείπει κάτι και χάνουμε. Χρειαζόμαστε ακόμη κάτι, δεν ξέρω ακριβώς τι. Ένα σουτ, μια καλή άμυνα, μια καλή κατοχή παραπάνω, για να μπορούμε να κερδίζουμε τέτοιου είδους αγώνες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ